Werkwijze

Er zijn geen bijwerkingen bekend van energetische therapie. Het is een hele zachte vorm van therapie, waarbij met de handen zachte aanrakingen worden gedaan of strijkende bewegingen worden gemaakt. Ik combineer mijn behandelingen met massage waarbij ik de massagetechnieken langzaam en herhalend inzet. Energetische therapie kan worden ervaren als ontspannend, een gevoel van warmte, of juist kou, ronddraaiende bewegingen, borrelende buik, trillingen, vermoeidheid. Iedereen ervaart het op zijn eigen manier, afhankelijk van waar de energie zijn werk doet.

Intakegesprek

Tijdens je eerste bezoek, hebben we een intakegesprek. Voor dit gesprek vraag ik je een korte vragenlijst in te vullen. Tijdens intakegesprek formuleren we jouw hulpvraag en bespreken we het behandeltraject. Dit leggen we vast in een behandelovereenkomst. Voor elke behandeling gaan we kijken hoe het met je gaat. Tijdens een behandeling lig je op een behandeltafel of zit je op een stoel en kun je je geheel ontspannen. Na een vooraf afgesproken aantal sessies volgt een evaluatie.

 

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op voor een kennismaking, intakegesprek of een (eenmalige) energetische behandeling.